2018. október 31., szerda

Parkettás mester Erzsébettelep

Parkettás mester Erzsébettelep

Megfizethető parketta csiszolás Erzsébettelep vonzáskörzetében, ezen kívül parketta átrakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Erzsébettelep vonzáskörzetében garanciával, fix parketta csiszolás árakkal.

Miért tanácsos bennünket hívni parketta csiszolással Erzsébettelep régiójában?

  • Tisztességesek vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Olcsó parketta felújítást, parketta javítást nyújtunk
  • Akár azonnali parketta lerakást, parketta javítást biztosítunk (Erzsébettelep régiójában)
  • Hétvégén is elérhetők vagyunk
  • Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
  • Régóta dolgozunk a szakmában
  • Odafigyelünk a lakás épségére
  • Alaposság a vállalt feladatok végrehajtásában
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén diszkontált árak
Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Miért szükséges idővel a parketta átrakása Erzsébettelep környékén?

A parketta átrakása a leghatékonyabb eljárás lehet a karcos parketta felújítására.
  • A sok évvel ezelőtt lerakott parketta ragasztása meglazult idővel különböző okok miatt.
  • A parketta nagy területen kopott el, így indokolt lehet néhány parkettadarab kicserélése, ilyenkor bölcs ötlet lehet a többi parkettafa átrakással való megerősítése.
  • Az öreg parketta darabjai idővel erősen megkoptak, és túl nagy hézag jött létre köztük, ami nem tüntethető el esztétikusan.
  • A parkettát rögzítő OSB lemez rögzítése meglazult, ily módon már nem tesz eleget a stabilizáló funkció ellátására.
  • A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár több évre is kielégítő megoldás lehet, de a bombabiztos technológia a parketta átrakása.
  • A parketta elmozdulásai hosszú távon megnyugtató módon a felbontással és visszarakással küszöbölhetők ki.
  • Az átrakás azért is javasolt, mert sok idő elteltével a parketta színe teljesen más árnyalatú lesz, és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért az öreg parketta darabok újbóli felhasználásával színazonos lesz a burkolatunk.
öreg parketta átrakása Erzsébettelep

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legpraktikusabb megoldás lehet a régi parketta javítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parkettacsiszolási szolgáltatásaink 1 éves szavatossággal végezzük a következő feladatokat:
  1. Szaktanácsadás (Erzsébettelep övezetében)
  2. Parketta házhozszállítás Erzsébettelep
  3. Cseresznye parketta felújítás Erzsébettelep
  4. Wenge parketta csiszolás Erzsébettelep
  5. Akác parketta aljzatkiegyenlítés Erzsébettelep
  6. Massaranduba parketta pótlása Erzsébettelep
  7. Massaranduba parketta lerakása Erzsébettelep
  8. Iroko parketta nyikorgás megszüntetése Erzsébettelep
  9. Ipe Lapacho parketta szegélyezés Erzsébettelep
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parketta felújítás Erzsébettelep Sokféle parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:
  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Mozaik parketta
  • Parafa padló
Erősen mozgó parketta esetén a parketta olajozást-lakkozást csak fixálás után lehet kivitelezni.  

Parketta csiszolás utáni lakkozás:


Természetes olajozás
Az olajozás hangsúlyozza a fa rajzolatát. Otthoni eljárással is gondozható, azonban egy kicsit több utólagos törődést követel meg, mint a lakkozott felületű termékek, hiszen néha kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból gyártották volna, megnyugtató járni rajta, tudniillik puha tapintása van. A matt lakkozott felületű parketták tartósabbak és egyszerűen gondozhatók.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták kiegészítik a fa jellegzetességeit úgy, hogy hangsúlyozzák a parketta alapanyagának természetes mélységét, és barátságos árnyalatot kölcsönöz annak színtónusához. Ennek következtében jelentős mértékben időtállóbb és jobban takarítható felületet kapunk, kiemeli a fa erezetét.

Pácbevonat
Pácolt bevonatú termék: az átlátszó színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére használható.

FONTOS TUDNIVALÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben bárminemű rendellenességet lát a parkettában (pl. hasadást), forduljon hozzánk a lehetséges megoldás tekintetében, ne vesztegesse az idejét, hogy egy jelentéktelennek tűnő problémából nehezen elhárítható gond legyen, ugyanis a legtöbb esetben a javítás ráfordítása sokkal több lehet az idejekorán elvégzett beavatkozásnak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben használható, ha kis rétegvastagságú parkettát használunk burkolatként, mert egyébként a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
  3. A költségeket rendszerint a parketta láttán lehet véglegesíteni, de ezen később már nem változtatunk. Az árajánlatot megelőző szemléért Erzsébettelep övezetében nem kell külön fizetni.
  4. Telefonos tájékoztatást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 1 év jótállást adunk!
  5. Az ablakok mérete a padló színének kiszemelésekor szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Mindamellett egy sötét termék meleg atmoszférát kölcsönözhet nagy alapterületű helyiségekben.
  6. Ha hosszú élettartamú parkettát tervez vásárolni, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parketta típus. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból készült. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet kétkomponensű ragasztót választani. 10 mm-es koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt gondosan kell meghatározni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert eltérő követelményeket kell teljesíteniük. Ebből adódóan a legjobb, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, tudniillik csak így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a legjobb a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta repedéseibe bekerülhet szennyeződés, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.
Facebook oldalunkon bizonyos időközönként közzéteszünk az aktuális információkat. Javaslataink a parketta viaszolás fényének megtartására
  • Ne taposson az újonnan felújított felületre legalább 24 órán keresztül!
  • A felület első takarítása 2-3 napon belül végezhető el.
  • 1 hétig ne pakoljon rá bútorokat, a lakásban lévő bútorokat csak ezután tegye a helyükre.
  • A parketta általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ekkortól számítva hosszú ideig lelheti örömét a szép állapotában.

Erzsébettelep területén dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Családi házak parketta csiszolása
  • Lakótelepek
  • Közintézmények (pl. iskola) parketta felújítása

pormentes parkettacsiszolás Erzsébettelep

A parketta csiszolás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tudhat meg többet, a legutóbbi munkáinkról készült fényképeket pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg.
Kedvező árú parketta csiszolás Erzsébettelep vonzáskörzetében, ezen kívül parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Erzsébettelep övezetében szavatolva a munka tartósságát, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése