2018. október 31., szerda

Felpúposodott parketta javítása Bókaytelep

Felpúposodott parketta javítása Bókaytelep

Olcsó parketta csiszolás Bókaytelep övezetében, ezen kívül parketta átrakás, felpúposodott parketta , Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Bókaytelep régiójában garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért tanácsos cégünket hívni parketta csiszolással Bókaytelep régiójában?

  • Korrektek vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
  • Kedvező árú parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Akár azonnali parketta felújítást, parketta lakkozást kínálunk (Bókaytelep régiójában)
  • Szinte bármikor rendelkezésre állunk
  • Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Precizitás a vállalt feladatok elvégzésében
  • Többszöri megrendelés esetén diszkontált árak
Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Miért válhat elkerülhetetlenné egy idő elteltével a parketta átrakása Bókaytelep környékén?

A parketta átrakása a legbiztosabb technológia lehet a régi parketta újjá varázsolása érdekében.
  • A régen lerakott parketta ragasztása már nem tart eléggé az idő múlásával különféle indokokból kifolyólag.
  • A parketta hatalmas felületen károsodott, ezért indokolt lehet néhány parkettadarab kicserélése, ilyenkor okos megoldás lehet a többi parkettafa átrakással történő megerősítése.
  • A sok éve lerakott parketta darabjai idővel megrepedeztek, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tüntethető el nyomtalanul.
  • A parkettát rögzítő vakpadló rögzítése meglazult, emiatt már nem megfelelő a stabilizáló feladat betöltéséhez.
  • A parketta hézagainak kitöltése időnként elég lehet, akár több évre is megfelelő megoldás lehet, de a bombabiztos technológia a parketta átrakása.
  • A parketta mozgásai hosszú távon megnyugtató módon a visszabontással és újbóli lerakással küszöbölhetők ki.
  • Az átrakás azért is tanácsos, mert sok idő elteltével a parketta színe változik, és már nem tudunk pontosan ugyanolyat találni, ezért az öreg parketta elemek újbóli felhasználásával azonos színű lesz a teljes felület.
tölgy parketta átrakása Bókaytelep

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legbiztosabb megoldás lehet a karcos parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parkettázási szolgáltatásaink 100%-os elégedettségi jótállással kínáljuk a következő tevékenységeket:
  1. Szaktanácsadás (Bókaytelep vonzáskörzetében)
  2. Anyagbeszerzés Bókaytelep
  3. Doussie parketta hézagtalanítás Bókaytelep
  4. Doussie parketta lakkozás Bókaytelep
  5. Kőris parketta aljzatkiegyenlítés Bókaytelep
  6. Éger parketta javítása Bókaytelep
  7. Rózsafa parketta lerakása Bókaytelep
  8. Rózsafa parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás Bókaytelep
  9. Iroko parketta szegélyezés Bókaytelep
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parketta felújítás Bókaytelep Sokféle parkettával dolgozunk, pl.:
  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Mozaik parketta
  • Parafa padló
Ha már nincs rögzítve a parketta a pozíciójában a hézagkitöltést csak fixálás után lehet végrehajtani.  

A csiszolást követő lakkozás:


Természetes olajozás
Ez az eljárás jobban kirajzolja a fa rajzolatát. Könnyen karbantartható, de valamivel több ápolást követel meg, mint a lakkozott felületű termékek, hiszen olykor át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás
Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból gyártották volna, kellemes járni rajta, mert bársonyos tapintása van. A matt lakkozott felületű szalagparketták hosszabb élettartamúak és jól karbantarthatók.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták megtoldják a fa jellegzetességeit azzal, hogy kiemelik annak természetes struktúráját, és barátságos árnyalatot ad annak színtónusához. Ennek következtében még strapabíróbb és jobban tisztítható felületet alakíthatunk ki, hangsúlyozza a fa szerkezetét.

Pácolt felület
Pácolt felületű termék: az átlátszó színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok új színre „festésére” használható.

LÉNYEGES TUDNIVALÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben valamilyen különös eltérést lát a parkettában (pl. repedezés), szívesen adunk útmutatást a lehetséges megoldás tekintetében, ne vesztegesse az idejét, hogy egy jelentéktelennek tűnő problémából komolyabb gikszer legyen, tudniillik a legtöbb esetben a javítás bekerülési költsége a többszöröse az idejekorán lebonyolított prevenciónak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag akkor használható, ha kis rétegvastagságú parkettát fektetünk, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
  3. A költségeket rendszerint helyszíni felmérés alapján tudjuk megmondani, de ezen később már nem változtatunk. A munka megtekintéséért Bókaytelep környékén nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 100%-os elégedettségi garanciát adunk!
  5. Az ablakok mérete a termék árnyalatának kiválasztásánál szintén befolyásoló tényező lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ennek ellenére egy sötét padló barátságos atmoszférát adhat nagy alapterületű lakásokban.
  6. Ha időtálló parkettát kíván lerakatni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettaváltozat. Egész anyagában nemes fából készült. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legtartósabb parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell kiválasztani az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Ebből adódóan a legokosabb döntés, ha nem kőművessel végezteti, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, tudniillik kizárólag így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festetni is kíván a helyiségben, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta repedéseibe bejuthat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.
Facebook oldalunkon néha közzéteszünk az aktuális információkat. Ajánlásaink a parketta viaszolás ép állapotának konzerválására
  • Ne lépjen rá a frissen felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A bevonat első ápolása 2-3 napon belül végezhető el.
  • 6-7 napig ne tegyen rá bútorokat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően helyezze vissza.
  • A burkolat rendes használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ettől kezdve évekig lehet élvezni a szépségét.

Bókaytelep övezetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Kertes házak parketta lakkozása
  • Lakótelepek
  • Állami intézmények (pl. önkormányzat) parketta felújítása

parketta lerakás-átrakás Bókaytelep

A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva szerezhet bővebb információkat, néhány munkánkról készített fotókat pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg.
Pénztárca kímélő parketta csiszolás Bókaytelep környékén, valamint parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Bókaytelep övezetében garanciával, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése