2018. október 31., szerda

Parketta lerakása Bélatelep

Parketta lerakása Bélatelep

Kedvező árú parketta csiszolás Bélatelep területén, valamint parketta lerakás, felpúposodott parketta , Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Bélatelep régiójában szavatolva a munka tartósságát, korrekt parketta felújítás árral.

Miért tanácsos minket hívni parketta csiszolással Bélatelep környékén?

  • Korrektek vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Olcsó parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta javítást biztosítunk (Bélatelep területén)
  • Gyakorlatilag folyamatosan hívhat bennünket
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Pontosság a megbeszélt feladatok elvégzésében
  • Nagyobb volumenű megrendelés esetén diszkontált árak
Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Miért válhat elkerülhetetlenné egy idő elteltével a parketta visszabontása és újbóli leragasztása Bélatelep területén?

A parketta átrakása a leghatékonyabb műveletsor lehet a felpúposodott parketta újjá varázsolása érdekében.
  • A régen lerakott parketta ragasztása elvesztette funkcióját az idő múlásával pl. nedvesedésnek köszönhetően.
  • A parketta kiterjedt területen károsodott, ezért indokolt lehet néhány parkettadarab kicserélése, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással végzett megerősítése.
  • A sok éve lerakott parketta darabjai idővel megrepedeztek, és hatalmas hézag jött létre köztük, ami nem tömíthető nyomtalanul.
  • A parkettát támasztó OSB lemez elmozdult, ezért már nem tesz eleget a stabilizáló funkció betöltéséhez.
  • A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár több évre is megfelelő beavatkozás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta átrakása.
  • A parketta mozgásai hosszú távon megnyugtató módon a visszabontással és újbóli lerakással küszöbölhetők ki.
  • Az átrakás azért is ideális, mert az évek során a parketta színe módosul, és már nem fogunk tudni éppen ugyanolyat találni, ezért a megöregedett parketta darabok újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés.
öreg parketta átrakása Bélatelep

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a leghatékonyabb eljárás lehet a kopott parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parketta felújítási tevékenységeink 1 éves jótállással kínáljuk az alábbi tevékenységeket:
  1. Helyszíni felmérés (Bélatelep vonzáskörzetében)
  2. Parketta házhozszállítás Bélatelep
  3. Jatoba parketta hézagtalanítás Bélatelep
  4. Jatoba parketta lakkozás Bélatelep
  5. Dió parketta aljzatkiegyenlítés Bélatelep
  6. Teak parketta pótlása Bélatelep
  7. Ipe Lapacho parketta lerakása Bélatelep
  8. Bükk parketta nyikorgás megszüntetése Bélatelep
  9. Kempas parketta szegélyezés Bélatelep
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parketta olajozás Bélatelep Számos parkettával vállalunk munkát, pl.:
  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Intarzia parketta
  • Parafa padló
Erősen mozgó parketta esetén a felújítást csak fixálás után lehet végrehajtani.  

A csiszolást követő parketta pácolás:


Természetes olajozás
Az olajozás hangsúlyosabbá teszi a fa erezetét. Játszi könnyedséggel ápolható, azonban kicsivel több utólagos törődést követel meg, mint a lakkozott felületű szalagparketták, tudniillik olykor kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból készítették volna, kellemes járni rajta, hiszen selymes tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező termékek ellenállóak és nehézségek nélkül megőrizhetők jó állapotban.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal ellátott szalagparketták megtoldják a fa sajátosságait olyan módon, hogy kiemelik a fa természetes struktúráját, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Emiatt jóval erősebb és jobban tisztítható felületet alakíthatunk ki, hangsúlyozza a fa struktúráját.

Pácbevonat
Pácolt bevonatú termék: a transzparens színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására használható.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben bárminemű különös eltérést lát a parkettában (pl. hasadást), szívesen adunk útmutatást a probléma megszüntetése végett, ne hagyja, hogy egy esetleges kisebb bakiból nehezen elhárítható gond legyen, tudniillik az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás munkadíja sokkal több lehet az időben véghez vitt megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
  3. A költségeket mindig a parketta láttán lehet véglegesíteni, azonban utólag soha nem módosítjuk. A helyszíni felmérésért Bélatelep környékén nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk!
  5. A természetes fények a parketta színének kiszemelésekor szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló sötétítheti az egész helyiséget. Ennek dacára egy sötét padló meleg atmoszférát adhat tágas otthonokban.
  6. Ha hosszú élettartamú parkettát tervez vásárolni, akkor melegen ajánljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettaváltozat. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót választani. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell kiválasztani a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell felvinni, mert nem mindegyik felel meg a ragasztott fa parketta igényeinek. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem ránk bízza, mert kizárólag így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festést is szeretne a felújítás részeként, akkor a legjobb a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba behatolhat apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.
Facebook oldalunkon bizonyos időközönként megjelentetünk az éppen futó akcióinkat is. Ajánlásaink a felújított parketta fényének megőrzésére
  • Ne taposson a frissen pácolt felületre 1 napig!
  • A viaszréteg első ápolása 2-3 napon belül esedékes.
  • 6-7 napig ne pakoljon rá nehéz tárgyakat, a lakásban lévő bútorokat csak ezután helyezze vissza.
  • A parketta általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ettől kezdve hosszú ideig gyönyörködhet benne.

Bélatelep területén az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Kertes házak parketta csiszolása
  • Lakótelepek lakásainak felújítása
  • Közintézmények (pl. óvoda) parketta felújítása

parketta csiszolás Bélatelep

A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tájékozódhat, néhány munkánkról készült képeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál.
Kedvező árú parketta csiszolás Bélatelep régiójában, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Bélatelep területén szavatolva a munka tartósságát, átlátható parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése