2018. október 31., szerda

Elázott parketta javítása Almáskert

Elázott parketta javítása Almáskert

Pénztárca kímélő parketta csiszolás Almáskert övezetében, valamint parketta lerakás, parketta visszabontás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Almáskert területén jótállással az elvégzett munkára, átlátható parketta felújítás árral.

Miért javasolt minket hívni parketta csiszolással Almáskert régiójában?

  • Korrektek vagyunk (amit ígérünk, betartjuk)
  • Elérhető összegű parketta felújítást, parketta javítást biztosítunk
  • Rögtön elérhető parketta felújítást, parketta lakkozást kínálunk (Almáskert környékén)
  • Szinte bármikor hívhat bennünket
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • Sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk
  • 100%-os ügyfélelégedettségi garanciával dolgozunk
  • Alaposság a megbeszélt feladatok teljesítésében
  • Többszöri megbízás esetén diszkontált árak
A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Miért válhat elkerülhetetlenné hosszú idő múltán a parketta visszabontása és újbóli leragasztása Almáskert vonzáskörzetében?

A parketta átrakása a legjobb technológia lehet a régi parketta javítására.
  • A régen lerakott parketta ragasztása meglazult idővel különböző okok miatt.
  • A parketta hatalmas felületen károsodott, ezért szükségessé válhat néhány parkettadarab kicserélése, ilyenkor okos ötlet lehet a többi parkettaelem átrakással történő rögzítése.
  • A régi parketta darabjai idővel kiszáradtak, és méretes hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető nyomtalanul.
  • A parkettát támasztó párnafa mozog, így már nem tesz eleget a rögzítő funkció ellátására.
  • A parketta hézagainak kitöltése időnként elegendő lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de a legcélravezetőbb eljárás a parketta felszedése és újbóli lerakása.
  • A parketta elmozdulásai hosszú távon megnyugtató módon a visszabontással és újbóli lerakással orvosolhatók.
  • Az átrakás azért is ideális, mert az évek során a parketta színe teljesen más árnyalatú lesz, és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat találni, így a megöregedett parketta elemek újbóli felhasználásával színazonos lesz a burkolatunk.
felpúposodott parketta javítása Almáskert

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legjobb megoldás lehet a felpúposodott parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parkettázási szolgáltatásaink 100%-os elégedettségi garanciavállalással nyújtjuk a következő tevékenységeket:
  1. Szaktanácsadás (Almáskert vonzáskörzetében)
  2. Anyagbeszerzés Almáskert
  3. Tigerwood tigrisfa parketta hézagtalanítás Almáskert
  4. Antik bükk parketta csiszolás Almáskert
  5. Nyír parketta aljzatkiegyenlítés Almáskert
  6. Wenge parketta pótlása Almáskert
  7. Merbau parketta lerakása Almáskert
  8. Bükk parketta nyikorgás megszüntetése Almáskert
  9. Iroko parketta szegélyezés Almáskert
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parkettás mester Almáskert Sokféle parkettával vállalunk munkát, pl.:
  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Intarzia parketta
  • Parafa padló
Ha nagyon instabil a parketta a felújítást csak fixálás után lehet végrehajtani.  

Parketta csiszolás utáni felületkezelés:


Természetes olajozás
Ez a művelet kiemeli a fa erezetét. Könnyen karbantartható, viszont egy kicsit több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű szalagparketták, mert olykor kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból gyártották volna, megnyugtató járni rajta, mert finom tapintása van. A matt lakkozott felületű parketták hosszabb élettartamúak és könnyen kezelhetők.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták bővítik a fa jellemzőit azzal, hogy erőteljesebbé teszik annak természetes mélységét, és természetességet ad annak színtónusához. Így jóval erősebb és nehézségek nélkül rendben tartható felületet kapunk, hangsúlyozza a fa szerkezetét.

Pácbevonat
Pácolt felületű parketta: az átlátszó színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére szolgál.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha valamilyen rendellenességet lát a parkettában (pl. felpúposodás), szívesen adunk útmutatást a teendőkkel kapcsolatban, ne hagyja, hogy egy jelentéktelennek tűnő kellemetlenségből sokkal súlyosabb komplikáció legyen, tudniillik a legtöbb esetben a javítás munkadíja sokkal több lehet a megfelelő időben véghez vitt prevenciónak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben használható, ha vékonyabb parkettát fektetünk, mert egyébként a fa hőszigetelő képessége miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
  3. Árainkat mindig a parketta láttán lehet véglegesíteni, de ezen később már nem változtatunk. A helyszíni felmérésért Almáskert régiójában nem kell pluszban fizetni.
  4. Telefonos tájékoztatást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk!
  5. Az ablakok mérete a termék színének kiválasztásánál szintén döntő feltétel lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ugyanakkor egy sötét padló kellemes hangulatot teremthet tágas otthonokban.
  6. Ha tartós parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettafajta. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból készült. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót használni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt körültekintően kell meghatározni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell felvinni, mert eltérő követelményeket kell teljesíteniük. Ebből adódóan a legokosabb döntés, ha nem kőművessel végezteti, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, tudniillik csak így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festést is szeretne a felújítás részeként, akkor a legjobb a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta repedéseibe bejuthat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.
Facebook oldalunkon időnként megjelentetünk az éppen futó akcióinkat is. Ajánlásaink a pácolt parketta fényének megőrzésére
  • Ne lépjen rá az újonnan pácolt felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A viaszréteg első takarítása 2-3 napon belül esedékes.
  • 6-7 napig ne helyezzen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően pakolja eredeti helyükre.
  • A parketta mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ekkortól számítva hosszú ideig csodálhatja a fényét.

Almáskert vonzáskörzetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Különálló lakóházak parketta lakkozása
  • Lakótelepek lakásainak felújítása
  • Közületek (pl. iskola) parketta felújítása

parketta csiszolás Almáskert

A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében olvashat, néhány munkánkról készített fotókat pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg.
Olcsó parketta csiszolás Almáskert régiójában, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Almáskert övezetében jótállással az elvégzett munkára, korrekt parketta csiszolás árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése