2018. október 31., szerda

Parkettás mester Belsőmajor

Parkettás mester Belsőmajor

Pénztárca kímélő parketta csiszolás Belsőmajor vonzáskörzetében, valamint parketta felújítás, parketta visszabontás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Belsőmajor területén jótállással az elvégzett munkára, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta csiszolás árakkal.

Miért javasolt bennünket hívni parketta csiszolással Belsőmajor területén?

  • Korrektek vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
  • Olcsó parketta lerakást, parketta javítást biztosítunk
  • Akár azonnali parketta felújítást, parketta lakkozást kínálunk (Belsőmajor területén)
  • Szinte bármikor elérhetők vagyunk
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • Régóta dolgozunk a szakmában
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Alaposság a megbeszélt feladatok végrehajtásában
  • Többszöri megbízás esetén árengedmény
Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek!

Miért válhat elkerülhetetlenné egy idő elteltével a parketta felszedése és visszaragasztása Belsőmajor területén?

A parketta átrakása a legjobb technológia lehet a régi parketta felújítására.
  • A több éve leragasztott parketta ragasztása elvesztette funkcióját idővel a lakásban kialakuló páraképződés miatt.
  • A parketta kiterjedt területen károsodott, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos ötlet lehet a többi parkettafa átrakással történő stabilizálása.
  • A sok éve lerakott parketta darabjai idővel megrepedeztek, és méretes hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető nyomtalanul.
  • A parkettát rögzítő OSB lemez mozog, ily módon már nem bizonyul elég erősnek a stabilizáló feladat ellátására.
  • A parketta hézagainak kitöltése sok esetben elég lehet, akár hosszabb időre is kielégítő beavatkozás lehet, de a legcélravezetőbb művelet a parketta felszedése és újbóli lerakása.
  • A parketta elmozdulásai hosszú távon megnyugtató módon a visszabontással és újbóli lerakással küszöbölhetők ki.
  • Az átrakás azért is ideális, mert idővel a parketta színe ”beérik”, és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, így a megöregedett parketta elemek újrahasznosítása miatt nem lesz színeltérés.
régi parketta átrakása Belsőmajor

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legbiztosabb műveletsor lehet a felpúposodott parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parketta felújítási kínálatunk 100%-os elégedettségi szavatossággal nyújtjuk az alábbi tevékenységeket:
  1. Szaktanácsadás (Belsőmajor területén)
  2. Anyagbeszerzés Belsőmajor
  3. Antik bükk parketta felújítás Belsőmajor
  4. Jatoba parketta lakkozás Belsőmajor
  5. Wenge parketta ragasztás Belsőmajor
  6. Jatoba parketta javítása Belsőmajor
  7. Nyír parketta átrakása Belsőmajor
  8. Merbau parketta nyikorgás megszüntetése Belsőmajor
  9. Brazil teak parketta szegélyezés Belsőmajor
  10. Az elvégzett munka után feltakarítunk
  parketta lakkozás Belsőmajor Számos parkettával dolgozunk, pl.:
  • Hagyományos parketta
  • Készparketta
  • Intarzia parketta
  • Parafa padló
Ha a parketta nincs stabilan a helyén a javítást csak fixálás után lehet elvégezni.  

A csiszolást követő lakkozás:


Természetes olajozás
Ez a művelet jobban kirajzolja a fa rajzolatát. Otthoni eljárással is karbantartható, de kicsivel több utólagos törődést kíván, mint a lakkozott felületű párjaik, tudniillik időről-időre kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát nyers fából gyártották volna, kellemes járni rajta, mert lágy tapintása van. A matt lakkozott felületű parketták hosszabb élettartamúak és játszva karbantarthatók.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal felületkezelt termékek megtoldják a fa karakterét úgy, hogy kiemelik annak természetes struktúráját, és természetességet ad annak színtónusához. Így jelentős mértékben strapabíróbb és könnyebben rendben tartható felületet alakíthatunk ki, nem rejti vastag réteg alá a fa struktúráját.

Pácbevonat
Pácolt bevonatú parketta: az átlátszó színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére alkalmazható.

FONTOS INFORMÁCIÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben bárminemű különös eltérést tapasztal a parkettában (pl. hézagot), szívesen adunk útmutatást a teendőkkel kapcsolatban, ne késlekedjen, hogy egy esetleges kisebb problémából sokkal körülményesebben megszüntethető gikszer legyen, ugyanis a legtöbb esetben a teljes felújítás bekerülési költsége sokkal több lehet az időben végrehajtott megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát alkalmazunk, ellenkező esetben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem tapasztalható a meleg.
  3. Árainkat mindig helyszíni felmérés alapján lehet véglegesíteni, azonban utólag soha nem módosítjuk. A helyszíni felmérésért Belsőmajor környékén nem kell pluszban fizetni.
  4. Felvilágosítást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a felújításra 1 év jótállást adunk!
  5. A helyiség világítása és fekvése a termék színének kiszemelésekor szintén döntő feltétel lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ugyanakkor egy sötét parketta barátságos hangulatot nyújthat tágas otthonokban.
  6. Ha strapabíró parkettát tervez vásárolni, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettaváltozat. Teljes keresztmetszetében kemény fából készült. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet kétkomponensű ragasztót választani. 10 mm-es koptatórétege miatt a legtartósabb parketta.
  7. Padloponozás előtt gondosan kell meghatározni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell használni, mert különböző feltételek merülnek fel. Ebből adódóan a hatékony megoldás, ha nem kőművessel csináltatja, hanem megvár vele minket, mert csupán így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
  8. Ha festést is kíván a felújítás részeként, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta repedéseibe bejuthat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.
Facebook oldalunkon bizonyos időközönként közzéteszünk a hasznos tanácsokat. Javaslataink a parketta viaszolás ép állapotának megtartására
  • Ne taposson a frissen lakkozott felületre 1 napig!
  • A felület első ápolása 2-3 napon belül végezhető el.
  • 1 hétig ne tegyen rá szőnyeget, a berendezési tárgyakat csak ezt követően pakolja eredeti helyükre.
  • A padló rendes használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ettől kezdve évekig gyönyörködhet benne.

Belsőmajor övezetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Kertes házak parketta csiszolása
  • Társasházak
  • Állami intézmények (pl. iskola) parketta felújítása

parketta csiszolás Belsőmajor

A parketta csiszolás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában tudhat meg többet, a legutóbbi munkáinkról készített fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve tekinthet meg.
Megfizethető parketta csiszolás Belsőmajor területén, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Belsőmajor övezetében garanciával, korrekt parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése