2018. október 31., szerda

Parketta csiszolás lakkozás Ferihegy

Parketta csiszolás lakkozás Ferihegy

Megfizethető parketta csiszolás Ferihegy régiójában, ezen kívül parketta felújítás, felpúposodott parketta , Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Ferihegy területén szavatolva a munka tartósságát, korrekt parketta felújítás árral.

Miért tanácsos cégünket hívni parketta csiszolással Ferihegy övezetében?

  • Megbízhatók vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Megfizethető parketta lerakást, parketta lakkozást kínálunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta javítást kínálunk (Ferihegy régiójában)
  • Hétvégén is hívhat bennünket
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Odafigyelünk a lakás épségére
  • Precizitás a vállalt feladatok teljesítésében
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén árengedmény
A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Miért válhat elkerülhetetlenné egy idő elteltével a parketta átrakása Ferihegy régiójában?

A parketta átrakása a legjobb eljárás lehet a kopott parketta javítására.
  • A régen lefektetett parketta ragasztása elengedett idővel különféle indokokból kifolyólag.
  • A parketta kiterjedt területen károsodott, ezért indokolt lehet néhány parkettadarab cseréje, ilyenkor okos megoldás lehet a többi parkettaelem átrakással való megszilárdítása.
  • A sok éve lerakott parketta darabjai idővel összeszáradtak, és hatalmas hézag jött létre köztük, ami nem tömíthető esztétikusan.
  • A parkettát rögzítő vakpadló elmozdult, emiatt már nem bizonyul elég erősnek a stabilizáló feladat ellátására.
  • A parketta hézagainak kitöltése sok esetben elég lehet, akár több évre is megfelelő megoldás lehet, de a bombabiztos eljárás a parketta felszedése és újbóli lerakása.
  • A parketta elmozdulásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással küszöbölhetők ki.
  • A felszedés és újbóli lerakás azért is tanácsos, mert sok idő elteltével a parketta színe ”beérik”, és már nem fogunk tudni éppen ugyanolyat szerezni, ezért a megöregedett parketta elemek újrahasznosítása miatt azonos színű lesz a teljes felület.
öreg parketta átrakása Ferihegy

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legjobb megoldás lehet a kopott parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parketta felújítási szolgáltatásaink 100%-os elégedettségi szavatossággal nyújtjuk a következő feladatokat:
  1. Szaktanácsadás (Ferihegy területén)
  2. Anyagbeszerzés Ferihegy
  3. Tigerwood tigrisfa parketta hézagtalanítás Ferihegy
  4. Akác parketta csiszolás Ferihegy
  5. Kanadai juhar parketta aljzatkiegyenlítés Ferihegy
  6. Akác parketta javítása Ferihegy
  7. Antik bükk parketta lerakása Ferihegy
  8. Doussie parketta nyikorgás megszüntetése Ferihegy
  9. Dió parketta szegőléc felrakása Ferihegy
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parketta felújítás Ferihegy Sokféle parkettával dolgozunk, pl.:
  • Hagyományos parketta
  • Szalagparketta
  • Kétrétegű parketta
  • Hajópadló
Ha már nincs rögzítve a parketta a pozíciójában a csiszolást csak a mozgó elemek rözítése után lehet elvégezni.  

Parketta csiszolás utáni felületkezelés:


Természetes olajozás
Ez a művelet hangsúlyozza a fa erezetét. Játszi könnyedséggel megóvható az állaga, de kicsivel több gondozást követel meg, mint a lakkozott felületű párjaik, mert néha át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás
Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból készítették volna, kellemes járni rajta, ugyanis finom tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező parketták ellenállóak és simán ápolhatóak.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont parketták bővítik a fa jellemzőit úgy, hogy erőteljesebbé teszik annak természetes struktúráját, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Ennek megfelelően sokkal ellenállóbb és jobban rendben tartható felületet érünk el, nem rejti vastag réteg alá a fa mintáját.

Pácbevonat
Pácolt felületű parketta: a transzparens színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására használható.

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha bármilyen rendellenességet vesz észre a parkettában (pl. hézagot), szívesen adunk útmutatást a probléma megszüntetése végett, ne hagyja, hogy egy jelentéktelennek tűnő bakiból nehezen elhárítható gond legyen, ugyanis a legtöbb esetben a javítás bekerülési költsége sokkal több lehet a megfelelő időben végrehajtott prevenciónak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag abban az esetben alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát rakunk le, mert egyébként a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem tapasztalható a meleg.
  3. A munkadíjat általában a parketta láttán adjuk meg, viszont ez fix marad ezután. Az árajánlatot megelőző szemléért Ferihegy vonzáskörzetében nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi jótállást vállalunk!
  5. Az ablakok mérete a szalagparketta színének kiszemelésekor szintén befolyásoló tényező lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ennek dacára egy sötét szalagparketta kellemes atmoszférát adhat tágas helyiségekben.
  6. Ha tartós parkettát kíván lerakatni, akkor melegen ajánljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettaváltozat. Egész anyagában kemény anyagból gyártják. Tipikus mérete 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet kétkomponensű ragasztót használni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt körültekintően kell meghatározni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell teríteni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Ebből adódóan a hatékony megoldás, ha nem kőművessel csináltatja, hanem ránk bízza, mert csupán így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is szeretne a helyiségben, akkor a legjobb a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta hézagaiba bekerülhet szennyeződés, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.
Facebook oldalunkon időnként kiírjuk az éppen futó akcióinkat is. Ajánlásaink a parketta viaszolás szépségének védelme érdekében
  • Ne taposson az újonnan pácolt felületre legalább 24 órán keresztül!
  • A felület első ápolása 2-3 napon belül esedékes.
  • 1 hétig ne pakoljon rá bútorokat, a lakásban lévő bútorokat csak ezt követően helyezze vissza.
  • A parketta általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ettől kezdve évekig csodálhatja a fényét.

Ferihegy vonzáskörzetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:


parketta csiszolás Ferihegy

A parketta csiszolás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében tájékozódhat, néhány munkánkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve tekinthet meg.
Pénztárca kímélő parketta csiszolás Ferihegy környékén, valamint parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Ferihegy vonzáskörzetében garanciával, átlátható parketta felújítás árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése