2018. október 31., szerda

Parkettás mester Erdőskert

Parkettás mester Erdőskert

Pénztárca kímélő parketta csiszolás Erdőskert területén, ezen kívül parketta lerakás, felpúposodott parketta , Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Erdőskert területén jótállással az elvégzett munkára, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

Miért tanácsos cégünket hívni parketta csiszolással Erdőskert régiójában?

  • Tisztességesek vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Olcsó parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta javítást garantálunk (Erdőskert területén)
  • Szinte bármikor hívhat bennünket
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • Sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Pontosság a vállalt feladatok teljesítésében
  • Többszöri megbízás esetén diszkontált árak
Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!

Miért szükséges idővel a parketta átrakása Erdőskert vonzáskörzetében?

A parketta átrakása a legbiztosabb technológia lehet a kopott parketta felújítására.
  • A régen lerakott parketta ragasztása már nem tart eléggé idővel különféle indokokból kifolyólag.
  • A parketta kiterjedt felületen púposodott fel, ezért indokolt lehet néhány parkettadarab kicserélése, ilyenkor bölcs döntés lehet a többi parkettafa átrakással való stabilizálása.
  • A régi parketta darabjai hosszabb idő múltán összeszáradtak, és méretes hézag alakult ki köztük, ami nem tüntethető el nyomtalanul.
  • A parkettát támasztó OSB lemez rögzítése meglazult, ezért már nem megfelelő a megszilárdító feladat ellátására.
  • A parketta hézagainak kitöltése néha elég lehet, akár hosszabb időre is megfelelő beavatkozás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása.
  • A parketta elmozdulásai a leghatékonyabban a visszabontással és újbóli lerakással küszöbölhetők ki.
  • Az átrakás azért is tanácsos, mert az évek során a parketta színe ”beérik”, és soha nem tudunk éppen ugyanolyat találni, így a régi parketta darabok újbóli felhasználásával színazonos lesz a burkolatunk.
felpúposodott parketta javítása Erdőskert

A parketta átrakás rövid leírása

  1. A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
  2. A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
  3. Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
  4. A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a leghatékonyabb eljárás lehet a régi parketta javítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parketta felújítási kínálatunk 100%-os elégedettségi jótállással nyújtjuk a következő munkákat:
  1. Helyszíni felmérés (Erdőskert övezetében)
  2. Anyagbeszerzés Erdőskert
  3. Bükk parketta hézagtalanítás Erdőskert
  4. Dió parketta csiszolás Erdőskert
  5. Massaranduba parketta ragasztás Erdőskert
  6. Rózsafa parketta javítása Erdőskert
  7. Rózsafa parketta átrakása Erdőskert
  8. Ipe Lapacho parketta nyikorgás megszüntetése Erdőskert
  9. Wenge parketta szegőléc felrakása Erdőskert
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  parketta felújítás Erdőskert Különféle típusú parkettával vállalunk munkát, pl.:
  • Hagyományos parketta
  • Szalagparketta
  • Mozaik parketta
  • Parafa padló
Ha a parketta nincs stabilan a helyén a felújítást csak fixálás után lehet kivitelezni.  

A csiszolást követő parketta pácolás:


Természetes olajozás
Ez az eljárás hangsúlyosabbá teszi a fa mintázatát. Akár házilag is gondozható, azonban valamivel több gondozást követel meg, mint a lakkozott felületű termékek, mert időközönként kezelni kell a felületet.

Matt lakkozás
Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból készítették volna, kellemes járni rajta, ugyanis puha tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező parketták ellenállóak és jól kezelhetők.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal felületkezelt termékek megtoldják a fa karakterét olyan módon, hogy erőteljesebbé teszik annak természetes mélységét, és megnyerő külsőt kölcsönöz annak színtónusához. Így jóval strapabíróbb és nehézségek nélkül tisztítható felületet alakíthatunk ki, kiemeli a fa szerkezetét.

Pácolt felület
Pácolt bevonatú termék: az egészen világos színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére alkalmazható.

FONTOS TUDNIVALÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben valamilyen szokatlan dolgot lát a parkettában (pl. repedezés), szívesen adunk útmutatást a teendőkkel kapcsolatban, ne késlekedjen, hogy egy kisebb kellemetlenségből sokkal súlyosabb gond legyen, mert az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás ára a többszöröse az idejekorán lebonyolított beavatkozásnak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag akkor alkalmas, ha vékonyabb parkettát rakunk le, mert egyébként a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem észlelhető a fűtő hatás.
  3. Árainkat általában helyszíni felmérés alapján lehet véglegesíteni, de ezen később már nem változtatunk. Az árajánlatot megelőző szemléért Erdőskert területén nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi jótállást adunk!
  5. A természetes fények a szalagparketta árnyalatának meghatározásakor szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló sötétítheti az egész helyiséget. Ennek ellenére egy sötét szalagparketta meleg légkört kölcsönözhet nagy alapterületű helyiségekben.
  6. Ha időtálló parkettát kíván lerakatni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettafajta. Egész anyagában kemény fából készült. Jellemző vastagsága 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet kétkomponensű ragasztót alkalmazni. 10 mm-es koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
  7. Padloponozás előtt megfontoltan kell kiválasztani az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell teríteni, mert különböző feltételek merülnek fel. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem kőművessel csináltatja, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, mert csupán így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is kíván a felújítás részeként, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.
Facebook oldalunkon bizonyos időközönként megjelentetünk az éppen futó akcióinkat is. Ajánlásaink a parketta viaszolás fényének megóvására
  • Ne lépjen rá a frissen pácolt felületre 1 napig!
  • A bevonat első ápolása 48-72 órán belül esedékes.
  • 1 hétig ne tegyen rá szőnyeget, a berendezési tárgyakat csak ezt követően pakolja eredeti helyükre.
  • A padló mindennapos használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ekkortól számítva hosszú ideig lelheti örömét a szép állapotában.

Erdőskert vonzáskörzetében dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Különálló lakóházak parketta felújítása
  • Lakótelepek
  • Közületek (pl. önkormányzat) parketta felújítása

parketta csiszolás Erdőskert

A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva olvashat, csiszolásainkról készült fényképeket pedig a Referenciamunkákra kattintva tekinthet meg.
Pénztárca kímélő parketta csiszolás Erdőskert övezetében, ezen kívül parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Erdőskert vonzáskörzetében garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése